Wysłany: 2005-11-06, 19:23 zoofilia !!!
CO uważacie o sexie ludzi ze zwierzętami ?! MOżna sie tego nawet doszukać w internecie. DLaczego tak jest ?! KOmu sie to podoba i co im sie wtym podoba ?!
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
kiedys sciagalam z kazyy "The Ring" a zamiast tego dostalam ciekawy film przyrodniczy o sloniu i pewnej dziewczynie.. (slowo ze sciagalam The Ring ) .... O H Y D A
tak jak nigdy w zyciu nie zrozumiem fizyki .. tak podobnie i nigdy nie zrozumiem sexu ze zwierzetami..
moze tacy ludzie nie moga znalezc sobie dogodnego partnera wsrod ludzi ? masakra !
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
Taaaa "The Ring"lepiej od razu się przyznać ,nie trzeba się tyle tłumaczyć Apropo tematu dla mnie tez jest to chore i powinno sie zamykać takich zboczeńców,byle tylko nie w ZOO
zoofilia dla mnie oblesna ohydna odrazajaca i przede wszystkim niezrozumiala
p.s a propos nie trzeba daleko szukac wystarczy przeczytac jedna z dosc drastycznych lektur uzupelniajacych a mianowicie "Malowanego ptaka"Kosinskiego mloda dziewczyna z kozlem i kobieta z psem
.s a propos nie trzeba daleko szukac wystarczy przeczytac jedna z dosc drastycznych lektur uzupelniajacych a mianowicie "Malowanego ptaka"Kosinskiego mloda dziewczyna z kozlem i kobieta z psem
MAm nadzieje że to nie jest książka z obraskami
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Jest wiele przyczyn, które wyjaśniają dlaczego niektórych ludzi podniecają takie rzeczy.
Można próbować to zrozumieć, ale zoofilia tak jak pedofilia, czy nekrofilia zawsze pozostanie filią czyli zboczeniem.
I ja osobiście nie chcę nawet próbować tego rozumieć:D
Myślę, że większość ludzi jest pod tym względem raczej zgodna:)
Ostatnio zmieniony przez Keira 2009-03-09, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 69 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 329 Skąd: bocian ma dzieci?
Wysłany: 2009-05-10, 09:41
Dla mnie to ohyda i nie wyobrażam sobie, żeby zdrowy człowiek na pewno nie 'posunął' by się do takiego czegoś. Dla mnie zwykłe zboczenie i tyle.
Gdyby powracały piękne chwile
I trwały
Gdyby lepsze czasy nastały”
PFK